Persika och kokospaj

Nu har jag och Anders precis avnjutit den goda pajen till House :) Den var riktigt god, så kan lova att det inte var sista gången jag gjorde den ;)

Recept:

1 stor burk inlagda persikor
2 1/2 dl mjöl
1 1/2 dl socker
100 g smör
1 dl kokosflingor

Vaniljsås eller glass att servera till.

Häll av persikorna och dela dem i klyftor. Fördela bitarna i en smord ungsform. blanda mjöl, socker, kokos och smör till en deg. Smula degen över persikorna och grädda pajen i 200 grader i ca 20 minuter tills den fåt färg.
TIPS: Strö lite potatismjöl över persikorna innan du smular över degen så blir pajen fastare. För att pajen ska få en knäckigare smak och en krispigare smuldeg så ringla ljus sirap över både persikorna och över smuldegen innan du sätter in den i ugnen. Mycket gott och väldigt enkel att göra :)








Nu ska vi sova, och det ska bli såååå gott!!

Syns snart!

/Catrin Zzzzz


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0